Samen naar een

01

LET’S MEET

Laten we beginnen met een kennismaking onder het genot van een goede bak koffie. Wat zijn je doelen? Wat vind je nou écht belangrijk? We wisselen ideeën uit en combineren jouw vakkennis met onze expertise. Samen gaan we voor het hoogst haalbare eindresultaat.

02

THE SCRIPT

Sommige video’s ontstaan gewoon, sommige hebben wat meer planning nodig. Wij bedenken een script op basis van ons kennismakingsgesprek. Sluit dit helemaal aan bij jouw visie? Let’s go. Toch nog wat aanpassingen nodig? Geen probleem: we doen alles om te zorgen dat jij met een goed gevoel de opnames ingaat.

03

RECORDING

Bij een goed script hoort een nog betere locatie. Deze bepalen we samen. Op basis van jouw voorkeuren en onze ervaring. Shooting time! De opnames maken we met professionele camera’s in Full HD of 4K. Wil je slowmotion-beelden of een timelapse-video? Je hoeft het alleen maar te zeggen.

04

EDITING

Minstens zo belangrijk als het filmen: editing. Hier brengen we jouw video tot leven. We perfectioneren de kleurbewerking en audio, zorgen voor de juiste timing van het beeldverloop… Alle details moeten kloppen. Zo creëren we een beleving die jouw kijkers bijblijft.

05

TIME TO DELIVER

Timing is alles. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom zijn we altijd flexibel in de oplevering van jouw video. Jij geeft aan wanneer je de video wilt lanceren, wij maken een realistische tijdsplanning. Zo maakt jouw video maximale impact.

Samen de eerste
stap zetten?

Contact opnemen